Het domein: het zwembad en de tuin

Het domein La Moulinal is 1,7 hectare groot en biedt dan ook een zee van ruimte en veel privacy voor beide vakantiehuizen, die zich op een afstand van ongeveer 40 meter van elkaar bevinden. Er zijn grote bomen die zelfs op het heetst van de dag wat schaduw geven. Van zodra je de lange oprijlaan oprijdt, overvalt je de rust en schoonheid van de plek. Je auto kan je meteen kwijt onder de carport. Heb je een elektrische wagen, dan kan je die ter plaatse opladen.

Het is zalig vertoeven in of rond het grote, zuid-west georiënteerde zwembad (6m*12m) met romeinse trap. Het zwembad kan eenvoudig veilig afgedekt worden met een automatisch rolluik. Er zijn voldoende ligstoelen aanwezig op het terras en grasveld rond het zwembad.
Het poolhouse van 6 bij 4 meter met een extra pergola van 6 bij 3 meter biedt op hete dagen een welgekomen schaduwplek. Met zicht op het zwembad, een grote loungehoek en een koelkast nodigt deze ruimte uit tot relaxen en gezellig samen genieten. In het verlengde van de poolhouse is de buitenkeuken. Het zwembad, poolhouse en omliggende terrassen zijn verlicht, wat zorgt voor een stemmige sfeer tijdens de lange zwoele zomeravonden en je misschien kan verleiden tot een nachtelijke duik. 

Voor spel en plezier is er een gloednieuw petanqueterrein, een speelruimte met pooltafel in 'l'atelier', een ruime voetbalweide met doel, een volleybalnet, een schommel en een pingpongtafel die overdekt staat opgesteld. Voor elk wat wils, onze gasten maken gretig gebruik van al deze spelmogelijkheden!

Het domein is erg rustig gelegen, omringd door weides en natuur. Toch is het dichtsbijzijnde dorpje, Castillonnès, maar op 4km afstand. In Castillonnès is een supermarkt, en zijn er verschillende bakkers, slagers, restaurants, apothekers, dokters en een wekelijkse markt op dinsdag.

Heb je iets speciaals te vieren met je familie of met vrienden, dan biedt La Moulinal de perfecte omgeving. Indien je dat wenst, kunnen we je helpen bij de organisatie van een feestmaaltijd ter plaatse, organisatie van activiteiten, ...

IN EEN NOTEDOP:

in het groen verscholen

rustig gelegen

parktuin van 1,7 ha

NIEUW: carport met laadpaal voor elektrische wagens

winkels op 4km

groot zwembad van 12 x 6 m (zoutwater) met rolluik

NIEUW: poolhouse met grote loungezetel, buitenkeuken

Italiaanse ligbedden

diverse rustige hoekjes en terrassen; 

ping pongtafel

NIEUW: petanque-terrein

pooltafel

voetbalveld met goal

volleybalveld

schommel