Het domein: het zwembad en de tuin

Het domein La Moulinal is 1,7 hectare groot en biedt dan ook een zee van ruimte en veel privacy voor beide vakantiehuizen, die zich op een afstand van ongeveer 40 meter van elkaar bevinden. Er zijn grote bomen die zelfs op het heetst van de dag wat schaduw geven. Van zodra je de lange oprijlaan oprijdt, overvalt je de rust en schoonheid van de plek.

Het is zalig vertoeven in of rond het grote, zuid-west georiënteerde zwembad (6m*12m) met romeinse trap. Het zwembad is beveiligd met een alarmsysteem. Dit zwembad staat ter beschikking van de gasten van beide gîtes. Er zijn voldoende ligstoelen aanwezig en het terras en grasveld rond het zwembad bieden veel plaats. Voor de echt hete dagen is er ook een pergola die uitkijkt over het zwembad. Het zwembad is verlicht, wat zorgt voor een stemmige sfeer die je op zwoele zomeravonden misschien kan verleiden tot een nachtelijke duik. Na het zwemmen kan het zwembad ook worden afgedekt met een bache. 

Voorts is er een ruime voetbalweide met doel, een volleybalnet, een schommel en een pingpongtafel die overdekt staat opgesteld en waar veel van onze gasten gretig gebruik van maken.

Het domein is erg rustig gelegen, omringd door weides en natuur. Toch is het dichtsbijzijnde dorpje, Castillonnès, maar op 4km afstand. In Castillonnès is een supermarkt, en zijn er verschillende bakkers, slagers, restaurants, apothekers, dokters en een wekelijkse markt op dinsdag.

Heb je iets speciaals te vieren met je familie of met vrienden, dan biedt La Moulinal de perfecte omgeving. Indien je dat wenst, kunnen we je helpen bij de organisatie van een feestmaaltijd ter plaatse, organisatie van activiteiten, ...

IN EEN NOTEDOP:

in het groen verscholen

rustig gelegen

parktuin van 1,7 ha

winkels op 4km

groot zwembad van 12 x 6 m

NIEUW: poolhouse, buitenkeuken

Italiaanse ligbedden

diverse rustige hoekjes en terrassen; 

ping pongtafel

NIEUW: petanque-terrein

voetbalveld met goal

volleybalveld

schommel