La Moulinal, beide huizen

In een parktuin van 1,7 ha liggen 2 vakantiehuizen verscholen in het groen. Ideaal voor een vakantie met meerdere gezinnen. Er is veel ruimte om dingen samen te doen en toch is er ook voldoende privacy voor iedereen.  
De huizen zijn landelijk ingericht. Die ogenschijnlijke eenvoud gaat hand in hand met comfort. Je bedden zijn opgemaakt bij aankomst, bad- en keukenlinnen is voorzien. Gratis wifi houdt je in contact met de wereld.

Beide huizen samen bieden plaats aan 16 personen. Er zijn 7 slaapkamers, 5 badkamers, 2 volledig ingerichte keukens, 2 woonkamers met TV, 2 wasmachines, Wifi. Buiten vind je verschillende overdekte terrassen met degelijke tuintafels en -stoelen en loungemeubilair. Er is een poolhouse met grote hoeklounge en een buitenkeuken, met prachtig zicht op het zwembad en de groene omgeving. Er zijn 3 BBQ’s. 
In 'l'atelier', gebouwd in de stijl van een oude tabaksschuur ('séchoir tabac') is een speelruimte met pooltafel ondergebracht en een carport, die plaats biedt aan 2 wagens en die uitgerust is met een laadpaal voor elektrische wagens. Er is verder heel wat parkeerruimte voor de carport en in de buurt van de huizen (schaduwplaatsen onder de bomen).
Elke huis heeft voldoende privacy. De keuken van 'maison d'Isabel' is voldoende uitgerust voor 16 personen. Het grote overdekte terras van 'maison d'Isabel' (westkant) is voorzien van tafel en stoelen voor 16 personen. Ook in de grote eetruimte in de orangerie met binnen- buitengevoel door de kamerbrede openschuivende ramen en grote oversteek kun je met 16 samen eten aan de lange tafel met zicht op de groene omgeving en het zwembad.

Of eet je liever nog dichter bij het zwembad, de buitenkeuken en het poolhouse? Ook dat kan, ook daar is er voldoende flexiebel inzetbaar buitenmeubilair, zodat het altijd gezellig is, of je nu met een kleiner gezelschap dan wel een grote familie of groep bent. 

IN EEN NOTEDOP:

2 natuurstenen woningen

330 m2

2 volledig ingerichte keukens

3 grote leefruimtes

7 slaapkamers

5 badkamers, 5 toiletten

4 overdekte terrassen

poolhouse met grote hoeklounge

buitenkeuken, 3 barbecues

2 wasmachines, droogkast

gratis wifi

Vlaamse en Nederlandstalige TV

2 kinderbedden, 2 kinderstoelen

centrale verwarming

airco in leefruimte, in 3 slaapkamers, ventilatoren in de andere